0727627069

CUM COMAND/PLATĂ/TRANSPORT/RETUR

Preturi

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs.

MODALITATI DE PLATA

Metoda de plată acceptată pentru cărţile tipărite, livrate oriunde in Romania, este prin Ramburs: achitare în numerar (cash) la ridicarea coletului. Se va achita, la primirea coletului, pretul produsului achizitionat PLUS taxa de transport/postala.

Metoda de plată acceptată pentru cărţile electronice este prin transfer bancar in contul indicat pe pagina produsului. Produsele electronice vor fi trimise pe adresa de e-mail a cumparatorului dupa ce plata este virata in contul IBAN indicat pe pagina lor.

Metoda de plată acceptată pentru cărţile tiparite trimise in strainatate este prin transfer bancar.

Pentru că nu se poate plăti cu ramburs în străinătate prin Posta Romana, puteţi plăti costul transportului şi coletului în contul bancar: IBAN: RO02INGB0000999908833695, BIC: INGB, NUME: Maria Alexandra Dumitraşcu, doar DUPĂ ce plasaţi comanda şi primiţi pe mail-ul dvs. poză cu factura de la poştă  (după ce este trimis coletul la poştă şi se află exact preţul transportului). 

Site-ul mariadumitrascu.ro respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web în vederea efectuării de comenzi online.

LIVRARE  CARTI FIZICE/TIPARITE (COST TRANSPORT SI ESTIMARE TIMP DE LIVRARE)

Taxa livrarii produselor este doar estimativa (veţi plăti taxa exactă de transport la primirea coletului)

Comenzile efectuate vor fi livrate prin serviciul de curierat Fan Courier SAU prin Posta Romana, in functie de ce varianta optati, in cazul cartilor tiparite, si prin intermediul e-mail-ului in cazul cartilor electronice.

ESTIMARE TAXA TRANSPORT (POATE VARIA PUŢIN)

25 LEI- oriunde pe teritoriul tarii, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier.

12 LEI- oriunde pe teritoriul tarii, prin Posta Romana.

 45-60 RON, in strainatate, prin Posta Romana.

FAN COURIER: Livrarea se efectuează prin Fan Courier la adresa de livrare mentionata de dvs. Livrarea cartilor tiparite prin Fan Courier, doar pe teritoriul tarii, se va efectua într-un interval de 24-48 ore de la primirea comenzii (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică).

POSTA ROMANA: Dacă alegeţi livrarea prin Posta Romana: Coletul va putea fi ridicat după minim 3 zile lucrătoare de la trimiterea lui (veţi primi mail sau sms în momentul în care este trimis). Trebuie sa mergeti personal sa ridicati coletul.

POSTA ROMANA, pentru strainatate: Livrarea in strainatate se face doar prin Posta Romana. Livrarea cartilor tiparite in strainatate prin Posta Romana se va efectua intr-un interval de 1-2 saptamani lucratoare.

Important: Livrarea prin Fan Courier se face doar pe teritoriul Romaniei. Livrarea/trimiterea cartilor electronice nu este conditionata de teritoriu.

In cazul in care destinatarul nu se gaseste la adresa si data stabilita (in sms-ul primit), comanda va fi anulată.

Toate termenele de livrare afisate pe site sau comunicate de catre reprezentantii nostri sunt cu caracter estimativ, deoarece acestea pot fi depasite din motive exterioare companiei noastre (de ex: intarzieri nejustificate ale agentiei de curierat colaboratoare).
Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile si neplacerile cauzate de catre agentia de curierat colaboratoare.

În cazul în care vor exista întârzieri în procesarea și/sau livrarea comenzilor, veți fi contactat de un reprezentant al firmei. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii.

Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

LIVRARE CARTI ELECTRONICE:

Trimiterea (livrarea) cartilor electronice pe adresa de e-mail a cumparatorului se realizeaza gratuit, dupa procesarea comenzii si incasarea platii. Livrarea cartilor electronice, oriunde in lume, se va efectua într-un interval de 0-24 ore de la virarea platii in cont.

 

CUM COMANDATI:

CARTI TIPARITE: Adăugaţi în coş produsul (daţi click pe chenarul portocaliu pe care scrie adaugă în coş) şi alegeţi o modalitate de transport (Poştă/Fan Courier) şi metoda de plată prin Ramburs. Completarea datelor reale pentru facturare ESTE necesară, inclusiv a adresei de mail, pentru a primi coletul. Plasaţi apoi comanda.

Important: Înainte de trimiterea coletului spre destinaţie, veţi primi un mail cu datele de facturare pentru confirmarea comenzii.

Coletul nu va fi trimis şi comanda va fi anulată dacă nu o confirmaţi pe mail (răspundeţi la mail-ul primit cu „confirm”) în termen de 14 zile de la plasarea comenzii.

CARTILE ELETRONICE: Adăugaţi în coş produsul (daţi click pe chenarul portocaliu pe care scrie adaugă în coş) şi alegeti metoda de plată prin transfer bancar.  Completarea datelor reale pentru facturare ESTE necesară, inclusiv a adresei de mail, pentru a primi produsul/produsele. Plasaţi apoi comanda. Dupa virarea banilor in cont veti primi cartea electronica pe adresa de mail furnizata de dvs.

Datele personale vor fi folosite doar pentru a procesa comanda şi sunt strict confidenţiale.

Politica de retur

Produsele nu pot fi returnate, având în vedere că este vorba de cărţi.

 

 

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram
%d blogeri au apreciat: