„TREC ANII ŞI TU NU MAI VII”

„TREC ANII ŞI TU NU MAI VII” nu este doar un roman de dragoste, ci o întâlnire a cititorului cu el însuşi, pentru a explora adânc tenebrele psihologiei umane, bolile psihice şi iubirea, care mai presus decât orice, transcende timpul, viaţa şi raţiunea.
Scriitoarea conturează cu o sinceritate nudă un univers dezolant, cenuşiu, dar atât de viu, al omului simplu care se confruntă cu tulburări psihice, al societăţii româneşti în decadenţă, al emoţiilor sfâşietoare provocate de iubire, al fragilităţii subconştientului uman, şi nu în ultimul rând, al nemuririi pe care ţi-o dă dragostea adevărată.

Romanul explorează universul celor care se confruntă cu anumite tulburări psihice şi celor care au crescut fără părinţi, fiind un fenomen în ţara noastră plecarea în străinătate a multor români după anii ’90. Aceştia sunt umanizaţi şi normalizaţi, pornind de la necesitatea de a stopa stigmatizarea persoanelor cu problemele psihologice. Sunt abordate teme precum drama celui care nu se cunoaşte pe sine, violul, societatea de consum, degradarea societăţii, decăderea voluntară a persoanelor care se află într-o suferinţă profundă, slăbiciunile umane, dar şi calităţile individuale care întregesc complexitatea fiinţei umane, alegerile şi greşelile care ne schimbă viaţa.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram
%d blogeri au apreciat: